X
Alpin-technikai tanfolyam indul, július 5-6-7-én!
A jelentkezéseket emailben, illetve telefonon várjuk!

Az Alpin School Kft. Magyarországon outdoor csapatépítő tréning szempontjából az egyik legnagyobb tapasztalattal rendelkező társaság. Ami Önnek kaland, számunkra mindennapi gyakorlat, élvezettel végzett munka. Győződjön meg erről személyesen, tegyen próbára bennünket. Szívesen meggyőzzük arról, hogy az előbbi kijelentésünk mögött magas szintű szakmai tartalom áll. Programvezetőink, moderátoraink létformája az outdoor, a biztonságra és a kitűzött tréningcél elérésére évtizedes gyakorlatunk a garancia.

Tréningjeinket belföldön és külföldön az Ön által kívánt helyszínen megszervezzük.

Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek az általunk működtetett kalandpark kínálta lehetőségeket úgy is, mint az outdoor tréning vagy más rendezvény – pl. családi nap – lehetséges helyszínét.

Tréningpálya

10 akadályból álló tréningpálya rendszerünket egy erdei ösvény mentén alakítottuk ki. Olyan feladatokat kell megoldani, ami egyedül nem megy... elsősorban együttműködésetekre és találékonyságotokra van szükség a sikerhez.

Íjászat, örömíjászat

Szalmabálákra kihelyezett célpontok – hagyományos pontlövészet – a kezdőknek, az erdőben elrejtett célpontok a haladóknak, profiknak. Egyéni, vagy csapatversenyeket rendezünk itt.

Airsoft lövészet

Elektromos sorozatlövő légfegyvereink (AEG), súly és külalak szempontjából is valósághű élményt nyújtanak. A kisebbek céllövészetet gyakorolhatnak, a nagyobbak, felnőttek megfelelő védőfelszerelésben csatákat játszhatnak le. Profi kommandósok tehetik izgalmasabbá a játékot.

Műfalmászás

A Zánkai Erzsébet Tábor és Üdülőközpont Sportcsarnokban műfogásokkal kialakított 7 m magas mászófalon megtanulhatod a műfalmászás fogásait, vagy csiszolhatod tudásodat. Miközben az életedért küzdesz, izmaid, lelked is acélosodik.

Sziklamászás:

A közeli sziklafal mászóiskoláiban III-VII nehézségű utakon megkóstolhatod, vagy gyakorolhatod a függőleges dimenzió tisztán saját erőből történő legyőzésének élményét. Bár ez akkor és ott nehezen hihető, de teljes biztonságban, felső biztosítás mellett, profi túravezető felügyelete alatt teheted ezt meg.

Terepjárós túra

A környéken a sofőrjeink által vezetett (nem padkajáró, hanem) terepjáróinkon, úttalan utakon mutatjuk be a terepjárózás világát. Építs hidat, rakodj követ, csúszkálj a sártengerben, küzdj a természettel és óvd azt, közben lesd meg a környék vadait, csodáld meg a kilátást, a tájat.

Számháború

A kalandpálya körüli erdő ideális terepet nyújt a számháborúhoz.

Sárkányhajó

Két sárkányhajó várja türelmetlenül, hogy kézbe vegyétek az evezőket, átéljétek a közös erőfeszítés eredményét, a vízen siklás élményét.

Rekesztorony építés

Egymásra rakott rekeszekből ki tud magasabb tornyot építeni úgy, hogy közben fel is mászol rá. Ez is csak érzésre veszélyes, mert felsőbiztosítás mellett játszhatsz.

Tutajépítés

A tóparton általunk biztosított alapanyagokból tutaj építése, majd vízre bocsátása úgy, hogy az építők utaznak rajta.

Szalonnasütő és bográcsozó hely

Helyben a Zánkai Erzsébet Tábor és Üdülőközpont területén lévő kijelölt szalonnasütő hely és bográcsozó hely mintegy 200 fő befogadására alkalmas. Előzetes egyeztetés szükséges.

Strand

Sekély, homokos part a pancsolóknak, homokvár építőknek, csúszda, játszótér... igazi balatoni hangulat.

Szállás

Helyben a Zánkai Erzsébet Tábor és Üdülőközpont területén, Magyarország legnagyobb, 210 hektáron elhelyezkedő 3000 ágyas szálláshelyén a kempingtől a tóparti faházakon, horgásztanyákon keresztül a 3 csillagos Hangulat Hotelig, a 10 személyes szobától az egyszemélyesig széles választék áll rendelkezésre egész évben.

Konferenciatermek

Helyben rendelkezésre állnak.

Transzfer

Helyben, vagy más szálláshelyről buszokkal megszervezzük.

Étkezés

Tréningekhez kérésükre a kalandpályára cateringet szervezünk.

Sétahajó

A Zánkai Erzsébet Tábor és Üdülőközpont saját motoros hajóival hajóút szervezése lehetséges. 2 db 80 fős hajó áll rendelkezésre.